Safety first-the movie

Safety-First-cinebel

Discipline, Dedication en Friendship maar Safety First op Tomorrowland!

België 2015
Regie:
Tim van Aelst
Acteurs: Matteo Simoni , Ben Segers, Bruno Vanden Broecke,  Ruth Beeckmans, Tom Van Dyck, Els Dottermans…
Genre: komedie
Duur: 1 uur 35 min.

 

 
Regisseur Tim Van Aelst heeft met tv-programma’s als ‘Wat als?’, ‘Benidorm Bastards’ en de populaire sitcom ‘Safety First’ een frisse wind doen waaien door het landschap van de Vlaamse comedy.
In ‘Safety First – the Movie’ slepen bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon ‘Smos’ Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Onder de gasten zijn Dimitri Vegas en Like Mike die zichzelf spelen. Ook Tom Waes speelt zichzelf.
Als Dirk Porrez & Simon ‘Smos’ Vos hun security team pitchen aan een medewerkster van Tomorrowland komen ze Andy tegen, een jeugdvriend van Dirk.
Al vrij snel wordt het duidelijk dat er iets bloeit tussen de twee.
Dirk vindt het echter moeilijk om uit de kast te komen omdat hij bang is voor de reacties van zijn collega’s. Homoseksualiteit en homofobie zijn dan ook de aanwezige thema’s in de film. Cavaria, de organisatie die de belangen van holebi’s en transgenders behartigt, heeft de film bekroond met de Cavaria Award.
Naar goede gewoonte gaat er heel wat mis tijdens de bewaking door Safety First. Matteo Simoni en Ben Segers spelen hun vertrouwde typetjes en doen dat goed. Maar het zijn Tom Van Dyck als de verliefde Andy en Bruno Vanden Broecke als Porrez die ook reliëf weten te geven aan hun personages. Hun onhandigheid en onschuld heeft iets teders en dat is onweerstaanbaar. Ruth Beeckmans werd ziek tijdens de opnames en heeft daardoor wat minder scènes.
De unieke locatie van Tomorrowland krijg je er gratis bij!
En het is nog steeds Paasvakantie!

Trailer